Daugiau LIKE Jūsų Facebook puslapiui: 9 patarimai

Norite daugiau LIKE savo Facebook verslo puslapiui? Tokiu atveju reikia samdytis specialistus, kurie pasirūpins, kad tas LIKE rinkimas būtų kokybiškas ir tuo pačiu pamėgę žmonės galėtų būti tikslinė Jūsų auditorija, kuri anksčiau arba vėliau pasinaudos paslaugomis.

Žinoma, taip pat Facebook reklama bus naudinga tik tokiu atveju, jeigu rasite gerus specialistus, kurie pasirūpins ne tik vizualizacijomis bei patraukliu turiniu, tačiau taip pat ir reklamos algoritmais, kurie nuolatos kinta, tad jų sekimas gali užtikrinti našius rezultatus.

Mokama Facebook reklama – būtina, tačiau papildomai pateiksime 9 kitus patarimus, kurie padės sukurti patrauklesnį puslapį.

1.       Labai svarbu tinkamai sutvarkyti verslo puslapį kadangi kiekviena smulkmena parodo, kad esate atsakingas, kad viskas yra padaryta tvarkingai dėl klientų, kad jie kur kas paprasčiau rastų aktualią info. Tai reiškia, kad būtina atsakingai rinktis Facebook paskyros viršelį, taip pat užpildyti skiltį APIE MUS bei atlikti kitas smulkmenas, užpildyti parduotuvės turinį… Kuo puslapis bus geriau optimizuotas – tuo jis patraukliau atrodys ir Google paieškoje atrodys rimčiau.

2.       Žinoma, taip pat labai svarbu pateikti aktualų turinį puslapį, kuris privalo sudominti klientus. Ne tik tuos, kurie jau seka Jūsų paskyrą, tačiau ir tuos, kurie pirmą kartą apie Jus sužino ir sprendžia – ar verta toliau domėtis. Kokybiškam, turinio kūrimui dažniausiai reikalingas specialistas, kadangi be jo galima labai greitai „nueiti į lankas“ ir vienoje kokybiško turinio sukurti tokį, kuris atgrasys.

3.       Puiki sudominimo galimybė yra konkursų vykdymas. Žinoma, jie turi suteikti galimybę laimėti tikrai naudingą daiktą, kad paprasčiausiai apsimokėtų tai daryti.

4.       Naudokite akcentus, kurie gali padėti Jūsų puslapiui būtų kur kas labiau žinomu. Iki šiol gana dvejojama, ar hashatgų naudojimas yra veiksmingas, tačiau daugeliu atveju bent jau atrodo gana solidžiai. Štai todėl siūlome juos naudoti po postais. Lygiai taip pat kaip ir kitus panašius akcentus, kurie gali padėti Jums kur kas paprasčiau pritraukti daugiau potencialių klientų, kuriems gali būti aktualios Jūsų paslaugos.

5.       Žinoma, taip pat yra būtinas aktyvumas ir nuolatinis santykių su klientu palaikymas. Tai nereiškia, kad reikia kuo daugiau info, kuri turi būti dedama kiekvieną dieną. Tikrai ne, kadangi kokybė bet kuriuo atveju turi būti prioritetas. Tačiau negalima dėti vieno posto, vėliau kartoti po kelių savaičių, paskui kelias dienas iš eilės – vieną po kito. Visada labai svarbu palaikyti sistemingumą, kadangi taip įpratinsite sekėjus laukti info iš Jūsų.

6.       Kuo daugiau reklamos – tuo geriau. Galima ne tik mokama reklama, tačiau taip pat ir savo verslo paskyros pozicionavimas grupėse. Taip labai plačiai skleidžiama info apie paslaugas, o tai, žinoma, gerai. Vėlgi, labai svarbu, kad tai netaptų spamu. Būtina kokybė, ne tik kiekybė.

7.       Žinoma, taip pat reikia paskatinti klientus, kurie jau ne kartą naudojosi Jūsų paslaugomis – pamėgti Jūsų puslapį. Labai svarbu ne tik asmeniškai pakviesti, tačiau taip pat ir išsakyti –ž kodėl verta Jus sekti. Akcentuokite, kad siūlysite akcijas, nuolaidas ir galimybes laimėti tiems, kurie yra Jūsų Facebook draugai.

8.       Facebook ads galimybės yra labai plačios. ne veltui sutinkama, kad geriausia jas palikti specialistams, kurie ne tik pasiūlo geriausią strategiją, tačiau ir sutvarko visas smulkmenas. Šiuo atveju galimas posto boostinimas, galimas viso puslapio reklamavimas… Yra daug skirtingų galimybių. Kartais reikia rasti tinkamiausią, o kartais reikia derinti kelias, kadangi tik tokiu atveju rezultatas bus patenkinantis.

9.       Galiausiai, būtinai reikia naudoti tuos įskiepius, kurie padeda paprasčiau analizuoti puslapio situaciją bei lankytojų srautus.

Parengta pagal skaitmeninės rinkodaros agentūros FAD pranešimą spaudai.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.